O NAMA

Ideal Travel Tour Operator

Ideal Travel doo Ulcinj je kompanija koja posluje od 2007. godine kao društvo za promet ,usluge i turizam, danas je vodeća kompanija u Crnog Gori , agencija tour operator i sopstveni vozni park – autobusi.

Ideal Travel je turistička agencija, posebno specijalizovana za usluge drumskog prevoza putnika u domaćem i medjunarodnom saobraćaju, vozi se po celom svetu , sve zemlje , tokom letnje sezone najviše su klijenti stranci .

Osnivač agencije Valdet Aslanović i njegovi zaposleni  su turistički radnici sa višedecenijskim iskustvom u organizovanju prevoza putnika i pružanju svih vidova turističkih usluga.

Kompanija je nosilac sertifikata za bonitetnu izvrsnost i menadzment kompanije, izvršni direktor Valdet Aslanović je nosilac priznanja „Best Manager Award 2023.“

Sertifikat  potvrdjuje da firma posluje likvidno i zdravo , ovo priznanje izvrsnosti definiše dugogodišnji kvalitet poslovanja i sistematskog rada koje nosioce istog svrstava u sam vrh domaće privrede. Takođe, ovaj sertifikat je i međunarodno priznata referenca.
Svrha ovog priznanja je da doprinese prepoznavanju kompanije kao najstabilnijeg, najpouzdanijeg i visoko preporučenog partnera, kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu .

Takodje smo i Tour Operator.

Specijalizovani smo za organizaciju turističkih putovanja koja u najboljem mogućem svetlu predstavljaju turstičku ponudu Crne Gore.

Naravno, da smo se intezivno uključili i u mnoge programe receptivnog turizma, u cilju da dostojno reprezentujemo našu zemlju, što bi trebalo da bude i osnovni cilj svih domaćih turističkih agencija.

Naš cilj je napraviti savršen balans izmedju potreba i želja klijenata sa jedne strane, i poštovanje budžetskih limita i rokova, sa druge strane. Iz tog razloga, naš tim će se potruditi da pomogne klijentima i partnerima u biranju pravih elemenata prilikom kreiranja turističkih aranžmana.

 

 

Ideal Travel Tour Operator- 2024.